Evermore
Contact
Evermore

Gallery

With picturesque views of the neighbouring park and luscious, established trees that will never be built out, this residence was designed to suit DCP (Demolition Control Precinct) zoning. It was a knock down and rebuild project with the new design offering a lifestyle that only a few can enjoy, a true masterpiece that offers first class finishes, outstanding features and attention to detail throughout.

The main living area is located on the lower level & is easily accessible via the side entry that leads you to the large open void in the stair well that allows an abundance of light and air into the main living area of the home. With a wide open plan living and dining room, the kitchen is top end using 40mm Caesarstone bench tops, Siemens appliances, 2 Pac shaker style finishes to the cabinetry to add a contemporary yet traditional style. There is also a large undercover rear alfresco with uninterrupted views through the fig trees and the park to the rear of the home.

Consisting of 4 generous size bedrooms, 2 beautifully appointed bathrooms using the latest fittings & finishes. Living separation is achieved with the Master bedroom to the rear of the home to allow for maximum privacy and parents retreat. The bright and airy design of this home allows all the natural sunlight to filter through to the open plan living areas so even in winter you can enjoy a naturally warm home.

back to gallery

Close

Interested?

The best way to get started is to fill out the form here. We’ll get back to you promptly.
Don’t be shy.
Thankyou for your enquiry.

ph: 07 3899 7333
office: Unit 6/ 57 Oxford St, Bulimba

+ 3 = 5